Featured item: Boekrecensie - The Lost Art of Good Conversation

/root/hook/featured-item/block[@lang=$lang]/name

Boekrecensie - The Lost Art of Good Conversation
Dat het voeren van een goed gesprek een kunst is, besefte Kitty voor het eerst toen ze net was gestopt met roken. Nu, 21 jaar later, moest ze daar weer aan denken, toen ze het boek "The Lost Art of Good Conversation las, van Sakyong Mipham. Dit is haar recensie. Lees meer »

Herdenking 59ste volksopstand in Tibet

  • 09-03-2018

Op 10 maart organiseren de International Campaign for Tibet (ICT), de Tibet Support Groep en de Tibetaanse gemeenschap een herdenkingsdienst en een vredesmars bij de Chinese ambassade in Den Haag.

Savetibet - demo Den haag 2017

Tevens hebben honderden Nederlanders gehoor gegeven aan de oproep de Tibetvlag uit te hangen uit solidariteit met de Tibetaanse vrijheidsstrijd en om aandacht te vragen voor de zorgwekkende mensenrechtensituatie in Tibet en de talloze Tibetaanse politieke gevangenen.

Om deze dag te gedenken en de Tibetanen in Tibet een hart onder de riem te steken, organiseert ICT, samen met de Tibetaanse gemeenschap in Nederland en de Tibet Support Groep een aantal acties. ICT nodigt je daarom uit om mee te doen aan een van de volgende acties:

Lees meer op de website van SaveTibet >>