Loes vlogt: The war of art


Elke freelancer die thuis werkt kent het probleem: de weerstand om te gaan werken, met ongepoetste tanden op Facebook rondhangen, de boorgeluiden van de buurman en algehele onvrede aan het einde van de dag.

Gelukkig heeft Loes nu een geweldig boek ontdekt: The War of Art! Een beknopte handleiding hoe je van ongedisciplineerde dweil kunt transformeren tot een echte professional. Daar is Loes wel aan toe! In deze vlog neemt ze je mee in haar strijd tegen de angst voor succes. Dat alles in het kader van de BOS-docu Angst, over, je raadt het al, angst.

Deel 1: Turning pro

Deel 2: Zeven dagen per week, twaalf uur per dag

Deel 3: Thuiswerken, samen je vriendje. Hoe romantisch is dat?Deel 4: Falen omdat je het NOS-journaal niet haalt 

Deel 5: Het échte werk is geen kwestie van durven, maar van doen:

Deel 6: Transformatie accomplished! Echt waar!

Plaats op je eigen websiteHoud boeddhisme in beeld, word hier vriend van de BOS

Ook interessant

zeilschip_3002.jpg

Dossier Angst


Jawel, ook Bodhitv-redacteuren hebben weleens last van angst. Lees en bekijk hun openhartige columns en vlogs. Over angst voor kritiek, voor succes en angst voor de angst. Lees verder

Laatste artikelen

Verwante video's

Loes vlogt: The war of art
14-05
Loes vlogt: The war of art
Hoe transformeer je als freelancer van ongedisciplineerde dweil naar een ware professional? Loes neemt je mee in haar strijd tegen de angst voor succes! Lees meer
Hoe ver ga je voor je idealen?
24-04
Hoe ver ga je voor je idealen?
Hoe ver ga je voor je idealen? Kunnen we begrip opbrengen voor Anders Breivik? Monique van der Werff onderzoekt het in haar voorstelling 'Hardliners' over idealen, begrip en vrijheid.
Dossier Inner Revolution
21-05
Dossier Inner Revolution
Inner Revolution portretteert Frank Uyttebroeck. Hij leidt de sangha Tegen de stroom in en begeleidt mensen gedurende pijnlijke transities. Lees hier alvast meer over innerlijke transformaties.

Pagina 1