Loes vlogt: The war of art


Elke freelancer die thuis werkt kent het probleem: de weerstand om te gaan werken, met ongepoetste tanden op Facebook rondhangen, de boorgeluiden van de buurman en algehele onvrede aan het einde van de dag.

Gelukkig heeft Loes nu een geweldig boek ontdekt: The War of Art! Een beknopte handleiding hoe je van ongedisciplineerde dweil kunt transformeren tot een echte professional. Daar is Loes wel aan toe! In deze vlog neemt ze je mee in haar strijd tegen de angst voor succes. Dat alles in het kader van de BOS-docu Angst, over, je raadt het al, angst.

Deel 1: Turning pro

Deel 2: Zeven dagen per week, twaalf uur per dag

Deel 3: Thuiswerken, samen je vriendje. Hoe romantisch is dat?Deel 4: Falen omdat je het NOS-journaal niet haalt 

Deel 5: Het échte werk is geen kwestie van durven, maar van doen:

Deel 6: Transformatie accomplished! Echt waar!

Plaats op je eigen websiteHoud boeddhisme in beeld, word hier vriend van de BOS

Ook interessant

zeilschip_3002.jpg

Dossier Angst


Jawel, ook Bodhitv-redacteuren hebben weleens last van angst. Lees en bekijk hun openhartige columns en vlogs. Over angst voor kritiek, voor succes en angst voor de angst. Lees verder

Nog interessanter

Laatste video's

Laat los die techniek
30-01
Laat los die techniek
Achim Heine (28) is muzikant en beoefent het shambhala boeddhisme. Voor hem hebben deze twee passies veel overeenkomsten.
Liefdadigheid
20-12
Liefdadigheid
Liefdadigheid is een belangrijke waarde binnen het boeddhisme. Mark de Jonge vraagt humanistische nonnen op de Zeedijk naar hun motivatie om aan liefdadigheid te doen en gaat met dezelfde vraag naar het Leger des Heils.
Karma
26-11
Karma
Drie verschillende visies op karma. Wat is jouw interpretatie?
Rishis, a club for free souls
08-10
Rishis, a club for free souls
Oosterse wijsheid integreren in het nachtleven van Amsterdam. Dat is wat Saskia Beugel met Rishis, a club for free souls, voor ogen heeft. Wij gingen kijken of dat werkt.
Guans appel is geen appel
09-01
Guans appel is geen appel
Guan (24) studeert, basketbalt en is hoofd van de jongerenafdeling in de He Hua Tempel in Amsterdam. Een kijkje bij een van oorsprong Chinese boeddhist.
Worstelen met zen deel 2
13-12
Worstelen met zen deel 2
Ron Sinnige was 17 toen hij met zenboeddhisme begon. Nu leidt hij zijn eigen cursussen. Hij vertelt over de ontwikkeling in zijn beoefening. Deel twee.
Worstelen met zen
05-11
Worstelen met zen
Ron Sinnige was 17 toen hij met zenboeddhisme begon. Nu leidt hij zijn eigen cursussen. Hij vertelt over de ontwikkeling in zijn beoefening. Deel één.
Yoga
07-05
Yoga
Welke link is er tussen yoga en meditatie? Sandra Tideman geeft yoga les en beoefent zelf al jaren boeddhisme. Voor haar zijn deze twee onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Pagina 1 | .. | 23 | 24 | 25