Login

De flash player en JavaScript ondersteuning zijn nodig om dit te bekijken.

De flash player en JavaScript ondersteuning zijn nodig om dit te bekijken

Klimaattop Kopenhagen

  • Geplaatst op: 02-03-2010
  • Waardering: 2,9 Sterren
  • Tags:

Naast de politieke besluiten die er op de klimaattop in Kopenhagen (niet) genomen zijn, is er ook nog een wereld aan actiegroepen en bijeenkomsten. Chihiro duikt er in.

Camera en montage: Chihiro Geuzebroek
Plaats op je eigen websiteReacties op dit Bodhitv Filmpje

Chihiro  GeuzebroekDeze film is inmiddels vertoond in "Het Gespuis" bij een zelfgeorganiseerde culturele avond met sprekers, poezie, live muziek en Q&A panel.

Daarbij is de film in Belgie in Hasselt op een Hogeschool vertoond voor 250 studenten, leraren en panel van politici die actief zijn op gemeente, parlementair en europees niveau.

De film wordt verder eventueel binnenkort vertoond op een middelbare school in belgie voor 500 leerlingen, op een culturele event LOVE QUOTA in Amsterdam in Wilhelmina pakhuis & in Amsterdamse Bos bij een outdoor cinema event in mei.

Hier een paar reacties van kijkers die ik heb binnen gekregen. Ik ben benieuwd wat voor gedachtes en gevoelens het bij jou los maakt: Laat het me weten!

Houd boeddhisme in beeld, word hier vriend van de BOS

Laatste video's

Liefdesroep - Hannah Cuppen
18-08
Liefdesroep - Hannah Cuppen
In haar nieuwe boek 'Liefdesroep' pleit Hannah Cuppen ervoor om te kiezen voor de roep van je hart. Zo vind je niet alleen belangrijke levenslessen maar ook je diepste vervulling.
Zelfpluktuin op Schiermonnikoog
06-07
Zelfpluktuin op Schiermonnikoog
Als klinisch psycholoog zei Janneke van der Velde vaak tegen cliënten: volg je hart. Toen ze dat zelf ook ging doen, was dat het begin van de zelfpluktuin op Schiermonnikoog.
Rob Birza: Kijken zonder oordeel
30-05
Rob Birza: Kijken zonder oordeel
"In India wordt alles symbolisch opgevat, daar is geen ontkomen aan." Wat symboliseert de hangende slang in de 3,5 meter hoge en 7 meter lange sculptuur van kunstenaar Rob Birza?
Rondom sterven - Irene de Oude 1
12-04
Rondom sterven - Irene de Oude 1
Het aanbod aan levensreddende behandelingen is tegenwoordig zo groot, dat we vaak niet meer weten hoe we moeten sterven. Irene de Oude ontwikkelde daarom de cursus Rondom het Levenseinde.
Ontspannen op vakantie?
27-07
Ontspannen op vakantie?
Je kent het: inpakstress, paspoort vergeten, het vliegveld is een hel. Hoe ga je in hemelsnaam ontspannen op vakantie? Misha Beliën vraagt het reizigers, en 'stressontknoper' en zenboeddhist Paul Loomans.
Buddha Bites: Formatie 2017
13-06
Buddha Bites: Formatie 2017
Wat kan het boeddhisme betekenen voor de kabinetsformatie? Met die vraag waagt Misha Beliën zich op het Binnenhof, waar hij Buma, Rutte, Pechtold en Klaver aan de mouw trekt.
Rondom sterven - Irene de Oude 2
03-05
Rondom sterven - Irene de Oude 2
Volgens Irene de Oude kijken wij als samenleving steeds meer naar ouderen als een kostenpost. Ze pleit voor een aanpak waarin we juist de potentie van ouderen aanspreken.
De dalai lama als duivels vriendje
24-03
De dalai lama als duivels vriendje
Wat gebeurt er als je een Britse satiricus kruist met de beroemdste spiritueel leider ter wereld? Kijk naar misschien wel het meest hilarische interview van dit jaar tot zover.

Pagina 1 | 2 | 3 | .. | 24