Login

De flash player en JavaScript ondersteuning zijn nodig om dit te bekijken.

De flash player en JavaScript ondersteuning zijn nodig om dit te bekijken

Klimaattop Kopenhagen

  • Geplaatst op: 02-03-2010
  • Waardering: 2,9 Sterren
  • Tags:

Naast de politieke besluiten die er op de klimaattop in Kopenhagen (niet) genomen zijn, is er ook nog een wereld aan actiegroepen en bijeenkomsten. Chihiro duikt er in.

Camera en montage: Chihiro Geuzebroek
Plaats op je eigen websiteReacties op dit Bodhitv Filmpje

Chihiro  GeuzebroekDeze film is inmiddels vertoond in "Het Gespuis" bij een zelfgeorganiseerde culturele avond met sprekers, poezie, live muziek en Q&A panel.

Daarbij is de film in Belgie in Hasselt op een Hogeschool vertoond voor 250 studenten, leraren en panel van politici die actief zijn op gemeente, parlementair en europees niveau.

De film wordt verder eventueel binnenkort vertoond op een middelbare school in belgie voor 500 leerlingen, op een culturele event LOVE QUOTA in Amsterdam in Wilhelmina pakhuis & in Amsterdamse Bos bij een outdoor cinema event in mei.

Hier een paar reacties van kijkers die ik heb binnen gekregen. Ik ben benieuwd wat voor gedachtes en gevoelens het bij jou los maakt: Laat het me weten!

Houd boeddhisme in beeld, word hier vriend van de BOS

Laatste video's

BFFE 2017
06-10
BFFE 2017
Ook dit jaar vond het Buddhist Film Festival Europe weer plaats in Amsterdam. Bodhitv ging langs en praatte met bezoekers en de grote motor achter het festival, Babeth VanLoo.
Een goede boeddhistisch leraar?
01-09
Een goede boeddhistisch leraar?
Wat kenmerkt nou een goede boeddhistische leraar? Misha Beliën vroeg het onze lezers en hij ging langs bij André van der Braak, hoogleraar boeddhistische filosofie aan de VU.
Ontspannen op vakantie?
27-07
Ontspannen op vakantie?
Je kent het: inpakstress, paspoort vergeten, het vliegveld is een hel. Hoe ga je in hemelsnaam ontspannen op vakantie? Misha Beliën vraagt het reizigers, en 'stressontknoper' en zenboeddhist Paul Loomans.
Buddha Bites: Formatie 2017
13-06
Buddha Bites: Formatie 2017
Wat kan het boeddhisme betekenen voor de kabinetsformatie? Met die vraag waagt Misha Beliën zich op het Binnenhof, waar hij Buma, Rutte, Pechtold en Klaver aan de mouw trekt.
Compassievol verzet
28-09
Compassievol verzet
Hoe kun je als boeddhist op een goede manier weerstand bieden? Misha Beliën ging voor Buddha Bites langs bij Barbara Hagebeek, oprichter van Against the Stream Nijmegen.
Liefdesroep - Hannah Cuppen
18-08
Liefdesroep - Hannah Cuppen
In haar nieuwe boek 'Liefdesroep' pleit Hannah Cuppen ervoor om te kiezen voor de roep van je hart. Zo vind je niet alleen belangrijke levenslessen maar ook je diepste vervulling.
Zelfpluktuin op Schiermonnikoog
06-07
Zelfpluktuin op Schiermonnikoog
Als klinisch psycholoog zei Janneke van der Velde vaak tegen cliënten: volg je hart. Toen ze dat zelf ook ging doen, was dat het begin van de zelfpluktuin op Schiermonnikoog.
Rob Birza: Kijken zonder oordeel
30-05
Rob Birza: Kijken zonder oordeel
"In India wordt alles symbolisch opgevat, daar is geen ontkomen aan." Wat symboliseert de hangende slang in de 3,5 meter hoge en 7 meter lange sculptuur van kunstenaar Rob Birza?

Pagina 1 | 2 | 3 | .. | 25