Login

De flash player en JavaScript ondersteuning zijn nodig om dit te bekijken.

De flash player en JavaScript ondersteuning zijn nodig om dit te bekijken

Klimaattop Kopenhagen

  • Geplaatst op: 02-03-2010
  • Waardering: 2,9 Sterren
  • Tags:

Naast de politieke besluiten die er op de klimaattop in Kopenhagen (niet) genomen zijn, is er ook nog een wereld aan actiegroepen en bijeenkomsten. Chihiro duikt er in.

Camera en montage: Chihiro Geuzebroek
Plaats op je eigen websiteReacties op dit Bodhitv Filmpje

Chihiro  GeuzebroekDeze film is inmiddels vertoond in "Het Gespuis" bij een zelfgeorganiseerde culturele avond met sprekers, poezie, live muziek en Q&A panel.

Daarbij is de film in Belgie in Hasselt op een Hogeschool vertoond voor 250 studenten, leraren en panel van politici die actief zijn op gemeente, parlementair en europees niveau.

De film wordt verder eventueel binnenkort vertoond op een middelbare school in belgie voor 500 leerlingen, op een culturele event LOVE QUOTA in Amsterdam in Wilhelmina pakhuis & in Amsterdamse Bos bij een outdoor cinema event in mei.

Hier een paar reacties van kijkers die ik heb binnen gekregen. Ik ben benieuwd wat voor gedachtes en gevoelens het bij jou los maakt: Laat het me weten!

Houd boeddhisme in beeld, word hier vriend van de BOS

Laatste video's

Buddha Bites: Formatie 2017
13-06
Buddha Bites: Formatie 2017
Wat kan het boeddhisme betekenen voor de kabinetsformatie? Met die vraag waagt Misha Beliën zich op het Binnenhof, waar hij Buma, Rutte, Pechtold en Klaver aan de mouw trekt.
Rondom sterven - Irene de Oude 2
03-05
Rondom sterven - Irene de Oude 2
Volgens Irene de Oude kijken wij als samenleving steeds meer naar ouderen als een kostenpost. Ze pleit voor een aanpak waarin we juist de potentie van ouderen aanspreken.
De dalai lama als duivels vriendje
24-03
De dalai lama als duivels vriendje
Wat gebeurt er als je een Britse satiricus kruist met de beroemdste spiritueel leider ter wereld? Kijk naar misschien wel het meest hilarische interview van dit jaar tot zover.
Levenswerk
10-01
Levenswerk
Kees Klomp en zijn Handboek Betekenisvol Ondernemen staan volop in de aandacht. We praten met hem over hoe je van ‘gewoon je werk’ je Levenswerk kunt maken.
Rob Birza: Kijken zonder oordeel
30-05
Rob Birza: Kijken zonder oordeel
"In India wordt alles symbolisch opgevat, daar is geen ontkomen aan." Wat symboliseert de hangende slang in de 3,5 meter hoge en 7 meter lange sculptuur van kunstenaar Rob Birza?
Rondom sterven - Irene de Oude 1
12-04
Rondom sterven - Irene de Oude 1
Het aanbod aan levensreddende behandelingen is tegenwoordig zo groot, dat we vaak niet meer weten hoe we moeten sterven. Irene de Oude ontwikkelde daarom de cursus Rondom het Levenseinde.
Aangeraakt worden
23-02
Aangeraakt worden
'De Kring van Vrienden van de Handgeschreven Brief'. Het klinkt bijna als een geheim genootschap. Oprichter Albert van Duijn wil dit 'ouderwetse' medium nieuw leven inblazen.
Dichtbij jezelf staan - Kees Klomp
01-12
Dichtbij jezelf staan - Kees Klomp
De belangstelling voor Kees Klomp en zijn Handboek Betekenisvol Ondernemen is geëxplodeerd. We praten met hem over de betekeniseconomie en hoe hij het zelf in de praktijk brengt.

Pagina 1 | 2 | 3 | .. | 24