Login

De flash player en JavaScript ondersteuning zijn nodig om dit te bekijken.

De flash player en JavaScript ondersteuning zijn nodig om dit te bekijken

Klimaattop Kopenhagen

  • Geplaatst op: 02-03-2010
  • Waardering: 2,9 Sterren
  • Tags:

Naast de politieke besluiten die er op de klimaattop in Kopenhagen (niet) genomen zijn, is er ook nog een wereld aan actiegroepen en bijeenkomsten. Chihiro duikt er in.

Camera en montage: Chihiro Geuzebroek
Plaats op je eigen websiteReacties op dit Bodhitv Filmpje

Chihiro  GeuzebroekDeze film is inmiddels vertoond in "Het Gespuis" bij een zelfgeorganiseerde culturele avond met sprekers, poezie, live muziek en Q&A panel.

Daarbij is de film in Belgie in Hasselt op een Hogeschool vertoond voor 250 studenten, leraren en panel van politici die actief zijn op gemeente, parlementair en europees niveau.

De film wordt verder eventueel binnenkort vertoond op een middelbare school in belgie voor 500 leerlingen, op een culturele event LOVE QUOTA in Amsterdam in Wilhelmina pakhuis & in Amsterdamse Bos bij een outdoor cinema event in mei.

Hier een paar reacties van kijkers die ik heb binnen gekregen. Ik ben benieuwd wat voor gedachtes en gevoelens het bij jou los maakt: Laat het me weten!

Houd boeddhisme in beeld, word hier vriend van de BOS

Laatste video's

Jan Geurtz over Sogyal Rinpoche
08-02
Jan Geurtz over Sogyal Rinpoche
In juli 2017 kwam Rigpa leraar Sogyal Rinpoche in opspraak door beschuldigingen van seksueel misbruik en mishandeling. Menno Bijleveld interviewt een aantal voormalige studenten over hun ervaringen met Sogyal.
Boeddhisme en christendom
24-11
Boeddhisme en christendom
Annewieke Vroom is universitair docent bij de faculteit Comparatieve Godsdienstwetenschap van de VU. Ze heeft een christelijke achtergrond, maar beoefent ook het zenboeddhisme. Hoe werkt zoiets in de praktijk?
BFFE 2017
06-10
BFFE 2017
Ook dit jaar vond het Buddhist Film Festival Europe weer plaats in Amsterdam. Bodhitv ging langs en praatte met bezoekers en de grote motor achter het festival, Babeth VanLoo.
Een goede boeddhistisch leraar?
01-09
Een goede boeddhistisch leraar?
Wat kenmerkt nou een goede boeddhistische leraar? Misha Beliën vroeg het onze lezers en hij ging langs bij André van der Braak, hoogleraar boeddhistische filosofie aan de VU.
Bodhitv nieuwjaarswens 2018
28-12
Bodhitv nieuwjaarswens 2018
Wat wens jij de wereld, je naasten en jezelf toe in 2018? Met jullie antwoorden op deze vraag maakte Misha Beliën een collectieve nieuwjaarswens voor 2018.
Vergankelijkheid
24-10
Vergankelijkheid
“Ik hou wel van vergankelijkheid, maar niet altijd”, verklaart Irène Kaigetsu Bakker lachend. Hoe kijkt zij aan tegen vergankelijkheid? En welke tendens ziet zij in de samenleving, in het omgaan daarmee?
Compassievol verzet
28-09
Compassievol verzet
Hoe kun je als boeddhist op een goede manier weerstand bieden? Misha Beliën ging voor Buddha Bites langs bij Barbara Hagebeek, oprichter van Against the Stream Nijmegen.
Liefdesroep - Hannah Cuppen
18-08
Liefdesroep - Hannah Cuppen
In haar nieuwe boek 'Liefdesroep' pleit Hannah Cuppen ervoor om te kiezen voor de roep van je hart. Zo vind je niet alleen belangrijke levenslessen maar ook je diepste vervulling.

Pagina 1 | 2 | 3 | .. | 25