Login

De flash player en JavaScript ondersteuning zijn nodig om dit te bekijken.

De flash player en JavaScript ondersteuning zijn nodig om dit te bekijken

Brad Warner

Brad Warner was in Nederland. De punkrock zenleraar en auteur van onder andere Hardcore Zen en Sit down and shut up gaf een dharma talk in Nijmegen. Bodhitv was er bij.

Brad Warner: hardcorezen.blogspot.com

Camera en montage: Dimitri Cácsér

 

Plaats op je eigen websiteHoud boeddhisme in beeld, word hier vriend van de BOS

Ook interessant

frame_henk.jpg

Punk en Zen


Schrijver/columnist Henk van Straten ontmoet 'punkboeddhist' Brad Warner, zenleraar en schrijver. Een gesprek over hun gedeelde passie voor punk en zenboeddhisme.

Nog interessanter

Laatste video's

Leven zonder beeldschermen
25-05
Leven zonder beeldschermen
'Ik ben eigenlijk een non-digitale nomade'. Kunstenaar Lutzen Meerstra praat voor Bodhitv over de zegeningen van een leven weg van de digitale snelweg, zonder beeldschermen of smartphones.
Jezelf tegenkomen
06-04
Jezelf tegenkomen
10 april zendt de KRO-NCRV de documentaire Hermits uit, over moderne Chinese kluizenaars. Schrijver Jan Geurtz vertelt over de romantiek van het kluizenaarschap en de noodzaak van meditatie om jezelf tegen te komen.
Speelfilm: The Art of Happiness
22-03
Speelfilm: The Art of Happiness
Een veertigjarige taxichauffeur in het uiterst vervallen Napels krijgt verontrustend nieuws. Terwijl buiten een storm raast, raakt zijn taxi gevuld met herinneringen. Kijk zaterdag 2 april naar een prachtige animatiefilm uit die al stapels prijzen in de wacht heeft gesleept
De kunst van het samenleven
10-09
De kunst van het samenleven
Biserka Šuran, regisseur van de film Allez, Viens! is geboeid door woongemeenschappen. In dit drieluik gaat zij op zoek naar de kunst van het samenleven. Lees meer
Documentaire: Oriental Oddysey
08-04
Documentaire: Oriental Oddysey
De 18-jarige Mattho Mandersloot besluit Taekwondo-kampioen te worden. Eén probleem: hij heeft er eigenlijk geen talent voor. ‘Maar met hard werken kun je alles bereiken wat je wil’, zegt hij zelfverzekerd. Kijk op 17 april naar de KRO-NCRV om 15:00 op NPO2.
Documentaire: Altruism Revolution
22-03
Documentaire: Altruism Revolution
We gaan er van uit dat de mens wordt gedreven door eigenbelang. De docu The Altruism Revolution roept op basis van wetenschappelijk onderzoek op tot een maatschappij waarin we beter voor elkaar zorgen. Zondag 3 april bij de KRO-NCRV op NPO2 om 15:00
Leven na de verblijfsvergunning
01-03
Leven na de verblijfsvergunning
Op 6 maart zendt de KRO-NCRV de documentaire Wie wij zijn uit, over twee jonge vluchtelingen die een verblijfsvergunning krijgen. Als de euforie daarover wegebt, rest de vraag: wat nu?
Dossier Banana Pancakes
14-09
Dossier Banana Pancakes
De docu Banana Pancakes gaat over reizen, toerisme en de paradoxen die dat oplevert voor ons, moderne mensen. Hoe zit het met de reislust van de Bodhitv-redactie? Lees meer

Pagina 1 | 2 | 3 | .. | 22