Login

 

Bodhitv nieuwjaarswens 2018

  • Geplaatst op: 28-12-2017
  • Waardering: 2 Sterren

Wat wens jij de wereld, je naasten en jezelf toe in 2018? Dat was de vraag die vooraf ging aan de laatste Buddha Bites van 2017. Met jullie antwoorden op deze vraag maakte Misha Beliën een collectieve nieuwjaarswens voor 2018.

Plaats op je eigen websiteHoud boeddhisme in beeld, word hier vriend van de BOS

Laatste video's

Laat los die techniek
30-01
Laat los die techniek
Achim Heine (28) is muzikant en beoefent het shambhala boeddhisme. Voor hem hebben deze twee passies veel overeenkomsten.
Liefdadigheid
20-12
Liefdadigheid
Liefdadigheid is een belangrijke waarde binnen het boeddhisme. Mark de Jonge vraagt humanistische nonnen op de Zeedijk naar hun motivatie om aan liefdadigheid te doen en gaat met dezelfde vraag naar het Leger des Heils.
Karma
26-11
Karma
Drie verschillende visies op karma. Wat is jouw interpretatie?
Rishis, a club for free souls
08-10
Rishis, a club for free souls
Oosterse wijsheid integreren in het nachtleven van Amsterdam. Dat is wat Saskia Beugel met Rishis, a club for free souls, voor ogen heeft. Wij gingen kijken of dat werkt.
Guans appel is geen appel
09-01
Guans appel is geen appel
Guan (24) studeert, basketbalt en is hoofd van de jongerenafdeling in de He Hua Tempel in Amsterdam. Een kijkje bij een van oorsprong Chinese boeddhist.
Worstelen met zen deel 2
13-12
Worstelen met zen deel 2
Ron Sinnige was 17 toen hij met zenboeddhisme begon. Nu leidt hij zijn eigen cursussen. Hij vertelt over de ontwikkeling in zijn beoefening. Deel twee.
Worstelen met zen
05-11
Worstelen met zen
Ron Sinnige was 17 toen hij met zenboeddhisme begon. Nu leidt hij zijn eigen cursussen. Hij vertelt over de ontwikkeling in zijn beoefening. Deel één.
Yoga
07-05
Yoga
Welke link is er tussen yoga en meditatie? Sandra Tideman geeft yoga les en beoefent zelf al jaren boeddhisme. Voor haar zijn deze twee onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Pagina 1 | .. | 23 | 24 | 25